Klantenportaal

Gewoon lekker klantvriendelijk

We helpen niet alleen jou, maar ook je klanten. Met een fijn online klantenportaal kunnen zij alle informatie vinden over hun facturen, betaalinformatie en veel gestelde vragen. We verbeteren de klantervaring en dat zorgt voor beter betaalgedrag wat jouw cashflow natuurlijk ten goede komt. 

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We staan je graag persoonlijk te woord en zullen jou met plezier laten zien dat onze totaaloplossing naadloos aansluit op jouw debiteurenportefeuille 😉 

Bel mij voor een gesprek »

"Creditpartners draagt zeker bij aan onze klanttevredenheid. Onze klanten ervaren meer betaalgemak en kunnen eenvoudig contact leggen over openstaande facturen. Dat is essentieel voor het betaalgedrag en de klantervaring."

Marco van Vulpen, Country Director Electrolux Professional

Makkelijk in gebruik

Het klantenportaal is ontwikkeld om jouw klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien en zo makkelijk mogelijk te laten betalen. In één oogopslag zien zij alle essentiële informatie van hun factuur. Online betalen, vragen stellen of de factuur downloaden? Ze kunnen het zo regelen. 

Online communicatie

Alles is gericht op makkelijke communicatie met je klanten. Heeft je klant een vraag? Dan stelt hij deze gemakkelijk online. Wordt er een vraag gesteld, dan ontvang jij die direct in je eigen dashboard. Zo houden we alles overzichtelijk.

Helemaal in jouw stijl

Omdat het klantenportaal onderdeel is van jouw organisatie, passen we het helemaal aan naar jouw stijl. Dat wil zeggen: jouw logo, jouw kleuren en veel gestelde vragen rondom jouw factuurproces en bedrijfsvoering. 

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We creëren impact met onze ijzersterke debiteurenbeheer software.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.