Debiteurenbeheer

Een betere cashflow in minder tijd

Goed ingericht debiteurenbeheer scheelt niet alleen tijd, maar is ook van groot belang voor de cashflow van je bedrijf. Met de debiteurenbeheer software van Creditpartners kun je jouw debiteurenbeheer in een handomdraai optimaal automatiseren, terwijl je zelf effectief de controle behoudt over ieder proces. Daardoor worden jouw facturen sneller betaald, met een minimum aan handwerk. 

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We staan je graag persoonlijk te woord en zullen jou met plezier laten zien dat onze totaaloplossing naadloos aansluit op jouw debiteurenportefeuille 😉 

Bel mij voor een gesprek »

Opvolging van openstaande facturen

Door de koppeling met jouw boekhoudpakket zorgen we voor de controle en  automatische opvolging van jouw openstaande facturen. Jij verstuurt je facturen met je eigen boekhoud- of facturatieprogramma en wij doen de rest, zonder dat je daar naar om hoeft te kijken! En de betalingen? Die ontvang je direct op je eigen bankrekening. 

Altijd support van onze specialisten

We automatiseren je debiteurenbeheer, maar onze collega’s van support blijft je debiteurenportefeuille persoonlijk controleren en bijsturen waar dat nodig is. Persoonlijke controle en benadering zorgen immers voor veel betere resultaten. Zelf heb jij natuurlijk vanaf de start een vast aanspreekpunt binnen ons team.

Altijd zelf de regie in handen

Met ons uitgebreide debiteurenplatform heb je zelf altijd de touwtjes in handen. Wij doen het werk, maar als jij een factuur wilt pauzeren, een betalingsregeling wilt afspreken of bijvoorbeeld een extra actie uit wilt laten voeren, dan regel je dat binnen no-time online. Onze software draait volledig online waardoor debiteurenbeheer vanaf elk apparaat en elke locatie mogelijk is.

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We creëren impact met onze ijzersterke debiteurenbeheer software.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.