Betaalmogelijkheden

Online betalen: zo geregeld

Wil je dat je debiteuren snel betalen? Dan moet je ze hier ook de mogelijkheden voor bieden. Met betaalmogelijkheden als iDeal, PayPal en Creditcard kunnen jouw debiteuren direct online betalen en ben jij zeker van je geld. Wij sluiten het voor je aan samen met onze partners Mollie en Pay.nl

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We staan je graag persoonlijk te woord en zullen jou met plezier laten zien dat onze totaaloplossing naadloos aansluit op jouw debiteurenportefeuille 😉

Bel mij voor een gesprek »

"Creditpartners draagt zeker bij aan onze klanttevredenheid. Onze klanten ervaren meer betaalgemak en kunnen eenvoudig contact leggen over openstaande facturen. Dat is essentieel voor het betaalgedrag en de klantervaring."

Marco van Vulpen, Country Director Electrolux Professional

Betalen via je eigen portaal

Je klanten betalen gemakkelijk online via jouw eigen online portaal via o.a. iDeal, Bancontact en Apple Pay. Geen moeilijk gedoe, wij sluiten het voor je aan. Samen met onze partners Mollie en Pay is het binnen een dag voor je geregeld.

Op je eigen bankrekening

Binnengekomen betalingen ontvang je gewoon op je eigen rekening, daar hoeven wij niet tussen te zitten. Wel ontvangen wij direct een signaal als een factuur is betaald, zodat wij deze kunnen afboeken in je administratie. Wel zo makkelijk en eerlijk toch?

Flexibele kosten

De kosten voor online betalingen betaal je per ontvangen betaling, direct aan de betaalprovider (PSP). Geen hoge abonnementskosten, maar gewoon eerlijke flexibele prijzen.

Vertrouwd door ruim 1.200 bedrijven. We creëren impact met Europa's makkelijkste creditmanagement oplossing.

Let’s Get Started

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?
We vertellen het je graag in een persoonlijk adviesgesprek.