Acties  en historie

Altijd alle informatie bij de hand

Overzicht zorgt voor rust. Wij zorgen er voor dat jij altijd inzicht hebt in alle acties die wij voor je uitvoeren of wat wij nog voor je gaan doen. Gaan wij die ene debiteur een herinnering sturen? Dan weet jij het van tevoren. Je volgt de gehele flow en alle historie via het dashboard. Per debiteur of per factuur. Wil je ingrijpen of even pauzeren? Met één klik is het geregeld.

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We staan je graag persoonlijk te woord en zullen jou met plezier laten zien dat onze totaaloplossing naadloos aansluit op jouw debiteurenportefeuille 😉 

Bel mij voor een gesprek »

"Creditpartners draagt zeker bij aan onze klanttevredenheid. Onze klanten ervaren meer betaalgemak en kunnen eenvoudig contact leggen over openstaande facturen. Dat is essentieel voor het betaalgedrag en de klantervaring."

Marco van Vulpen, Country Director Electrolux Professional

Volg de flow

De flow stellen wij vooraf samen met jou. Hoe benaderen wij een debiteur? En wat gaan wij er aan doen om jouw factuur betaald te krijgen. Deze flow kun je tot in detail volgen. Bekijk alle mails en brieven en lees de notities van de acties die we voor jou hebben uitgevoerd. Heeft je debiteur een mail geopend? Je ziet het gelijk!

Extra acties toevoegen

Wil je dat wij je debiteur nog een keer extra gebeld wordt, of wil je de debiteur nog een extra sms-bericht sturen? Je voegt extra acties in een muisklik toe. Binnen 24 uur voeren wij het vervolgens voor je uit… makkelijk toch? 

Communiceren met je klant

Duidelijke communicatie is de sleutel tot goed debiteurenbeheer. Met Creditpartners is klantcommunicatie helder en overzichtelijk. Je communiceert eenvoudig op factuurniveau met jouw klanten en zo houd je alle correspondentie overzichtelijk in één systeem.

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We creëren impact met onze ijzersterke debiteurenbeheer software.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.