Onze debiteurenbeheer software werkt voor jou!

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw betalingsflow efficiënter maken.

We zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met jouw debiteuren kunt blijven communiceren. Snellere betalingen, me­­­er overzicht en ruimte voor de menselijke maat en persoonlijk contact. 

De beste online debiteurenbeheer software. Speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Persoonlijke dienstverlening. Super gebruiksvriendelijk en direct gekoppeld aan jouw boekhoudpakket.

Jij houdt de controle. We bieden je overzicht, jij grijpt in wanneer jij dat wilt. Snel en gemakkelijk.

Dagelijks overzicht. 100% op de hoogte van alle acties, makkelijk en snel in te zien.

Online inbox. Alle berichten en reacties worden verzameld in een online inbox

Werk samen. Met je collega’s en de support specialisten van Creditpartners.

Slimme software voor jou!

Met Creditpartners haal je de meest innovatieve online debiteurenbeheer software in huis.

Een betalingsverzoek sturen is stap 1 om achterstallige facturen betaald te krijgen. Met Creditpartners worden betalingsverzoeken automatisch verstuurd in jouw eigen huisstijl. Daardoor beperk je de hoeveelheid handwerk en dat scheelt veel tijd. Tijd die je weer kunt besteden aan andere werkzaamheden!

Een totaaloplossing voor jouw debiteurenbeheer

We automatiseren jouw debiteurenbeheer waar het kan en voegen persoonlijke communicatie toe waar het nodig is. Met onze ijzersterke debiteurenbeheer software zorgen we voor snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. 

Wij nemen het werk van je over, zodat jij alleen nog maar hoeft te controleren. We leveren dus niet alleen software, maar bieden je volledige en super persoonlijke support.

Onze software zorgt voor een constante bewaking van jouw debiteuren en openstaande facturen. Alle communicatie via chat, mail en post zullen wij verwerken in een uitgebreid dashboard.

 

Een aantal slimme features die jouw betalingsflow een stuk leuker en makkelijker maken.

Debiteurenbeheer

Wij zorgen voor jouw debiteurenbeheer. Dit doen wij persoonlijk met de ondersteuning van onze slimme software. Wij herinneren jouw klanten aan openstaande facturen, zodat jij je kunt focussen op je onderneming.

Berichten inbox

Je debiteuren kunnen natuurlijk reageren op de berichten die wij voor je versturen. Dit kan via e-mail of via het online klantenportaal. Deze berichten verzamelen wij voor je, zodat je snel en makkelijk kunt antwoorden en het gesprek kunt aangaan met je debiteur.

Overzicht en historie

Volg de flow van een debiteuren en facturen op de voet. Bekijk alle correspondentie en maak notities wanneer dit nodig is. Reageert een debiteur via de inbox? Dan zie je dit ook direct terug bij de factuurhistorie. Wel zo makkelijk! Ook pauzeer je een factuur met slechts 1 klik.

Kredietwaardigheid

Hoe kredietwaardig is jouw debiteur en wat is zijn openstaande saldo eigenlijk? Met het uitgebreide dashboard houd je altijd inzicht en adviseren we je over de status van de debiteur. Verandert de kredietwaardigheid? Dan sturen wij je direct een bericht.

Klantenportaal

Om betaling en communicatie makkelijker te maken krijgen alle debiteuren de beschikking over een eigen klantenportaal, geheel in jouw huisstijl en met jouw logo. Hier kunnen ze online betalen, historie bekijken, vragen stellen en facturen downloaden. Ook voor debiteuren wel zo makkelijk.

Betaalmogelijkheden

Bied je debiteuren extra betalingsmogelijkheden als iDeal of Creditcard. Wij regelen het voor je. Een betalingsregeling afspreken met een debiteur? Dat regel je heel eenvoudig en 100% geautomatiseerd via het online platform.

Een betere cashflow in minder tijd.

Creditpartners automatiseert je debiteurenbeheer en neemt je werk uit handen.

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw debiteurenproces efficiënter maken. Wij zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat jij op een ontspannen manier met je debiteuren kunt communiceren. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor de menselijke maat en persoonlijk contact.

Samen staan we sterker en daarom pakken we graag samen met jou je debiteurenportefeuille aan. We verbeteren de flow en brengen meer inzicht. Wij doen het werk voor je, zodat jij je kunt focussen op je onderneming en de resultaten. En, met de dagelijkse updates houd je altijd de controle.

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We creëren impact met onze ijzersterke debiteurenbeheer software.

Ontdek de mogelijkheden!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?
We vertellen het je graag in een persoonlijk adviesgesprek.