Onze debiteurenbeheer software werkt voor jou!

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen, hebben één doel: jouw betalingsflow efficiënter maken.

We zorgen dat jouw facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met jouw debiteuren kunt blijven communiceren. Snellere betalingen, me­­­er overzicht en ruimte voor de menselijke maat en persoonlijk contact. 

R

Snel van start. Direct te koppelen aan je bestaande facturatiesysteem.

R

Altijd en overal. 24/7 controle over je debiteuren en openstaande facturen.

R

Volledig ondersteund. Wij helpen je persoonlijk op weg, altijd!

Een aantal slimme features die jouw betalingsflow een stuk leuker en makkelijker maken.

Debiteurenbeheer

Wij zorgen voor jouw debiteurenbeheer. Dit doen wij persoonlijk met de ondersteuning van onze slimme software. Wij zijn jouw externe debiteurenbeheerder: Wij herinneren jouw klanten aan openstaande facturen, zodat jij je kunt focussen op je onderneming.

Berichten inbox

Je debiteuren kunnen natuurlijk reageren op de berichten die wij voor je versturen. Dit kan via e-mail of via het online klantenportaal. Deze berichten verzamelen wij voor je, zodat je snel en makkelijk kunt antwoorden en het gesprek kunt aangaan met je debiteur.

Overzicht en historie

Volg de flow van een debiteuren en facturen op de voet. Bekijk alle correspondentie en maak notities wanneer dit nodig is. Reageert een debiteur via de inbox? Dan zie je dit ook direct terug bij de factuurhistorie. Wel zo makkelijk! Ook pauzeer je een factuur met slechts 1 klik.

Kredietwaardigheid

Hoe kredietwaardig is jouw debiteur en wat is zijn openstaande saldo eigenlijk? Met het uitgebreide dashboard houd je altijd inzicht en adviseren we je over de status van de debiteur. Verandert de kredietwaardigheid? Dan sturen wij je direct een bericht.

Klantenportaal

Om betaling en communicatie makkelijker te maken krijgen alle debiteuren de beschikking over een eigen klantenportaal, geheel in jouw huisstijl en met jouw logo. Hier kunnen ze online betalen, historie bekijken, vragen stellen en facturen downloaden. Ook voor debiteuren wel zo makkelijk.

Betaalmogelijkheden

Bied je debiteuren extra betalingsmogelijkheden als iDeal of Creditcard. Wij regelen het voor je. Een betalingsregeling afspreken met een debiteur? Dat regel je heel eenvoudig en 100% geautomatiseerd via het online platform.