Wij zijn Creditpartners

Slim debiteurenbeheer

Wij willen graag het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. We denken dat debiteurenbeheer beter en prettiger kan. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en waar het nodig is juist veel persoonlijker te maken. Met onze unieke aanpak bewijzen we iedere dag dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

Altijd persoonlijk

Ondanks dat we graag automatiseren, zijn wij in een ding misschien wel heel ouderwets: persoonlijk contact met onze klanten. Wij helpen je graag persoonlijk en helpen je graag bij het verbeteren van je betalingsflow. Wij nemen het werk van je over, zodat jij je kunt focussen op je onderneming. Hoe lekker is dat? Ook richting je debiteuren doen we het graag anders. We maken het communiceren en betalen voor hen bewust zo gemakkelijk mogelijk. We nemen barrières weg en sturen persoonlijk bij. Zo bereiken we mooie resultaten.

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We maken impact met de slimste debiteurenbeheer software.

Kevin Verkerk

Ondernemend en vol enthousiasme. Kevin vertaalt het concept van Creditpartners als geen ander. Altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en enthousiaste partners om elkaar te versterken. Daarnaast geeft Kevin persoonlijk advies en ontwikkelt hij maatwerkconcepten waar dit nodig is.

Neem eens contact op met Kevin voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden die Creditpartners te bieden heeft.

Klantadvies | Partnerships | Sales

Rob Beemer

Altijd bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten. Stilzitten brengt je niet verder, je moeten blijven innoveren en nieuwe producten blijven ontwikkelen.

Zomer 2019 heeft Rob het concept rondom Creditpartners bedacht: Een steengoed online platform voor debiteurenbeheer, verstevigd en ondersteund door professionals en partners. In juni 2020 is Creditpartners gepresenteerd aan het publiek, nog steeds met het concept van een jaar eerder als basis.

Strategie | Ontwikkeling | Marketing

Jette van Elten

Onze spin in het web als het om klantsupport gaat. Als onderdeel van het support team helpt Jette onze klanten bij hun verzoeken en vragen. Deze kunnen gaan over het koppelen van onze software, het aansluiten van onze diensten of bijvoorbeeld over inhoudelijk advies.

Geen vraag is voor Jette te veel, dus stel jouw vragen gerust! 

Support | Sales | Advies

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!