Hoe wij zorgen voor de beste creditmanagement oplossing

Creditpartners automatiseert jouw debiteurenbeheer met slimme cloud software en tegelijkertijd nemen onze creditmanagers het werk van je over. We leveren dus niet alleen de beste software, maar bieden je een volledige, persoonlijke creditmanagement oplossing.

Wij nemen jouw werk over. Geen zorgen meer om je debiteuren. Wij nemen de administratie helemaal van je over.

De beste online software. Onze complete dienstverlening is gebundeld in de beste online creditmanagement  software.

Jij houdt de controle. Wij nemen je debiteurenbeheer over en jij grijpt in wanneer jij dat wilt. Snel en gemakkelijk.

In vier simpele stappen zorgen wij voor de optimalisatie van jouw creditmanagement.

Maatwerk voor alle situaties

Goed creditmanagement bestaat niet alleen uit goede software. Je kijkt juist naar de situatie van de onderneming en ontwikkelt daarvoor een proces dat naadloos aansluit.  

Hoe gaan we jouw debiteuren benaderen? Welke gegevens zijn er beschikbaar en op welke wijze krijgen wij deze aangeleverd. Zodra wij deze vragen met jou hebben doorgenomen gaan wij aan de slag met de inrichting van jouw administratie.

Creditpartners als onderdeel van jouw organisatie

Wij zorgen er voor dat wij functioneren als verlengstuk van jouw organisatie. Wij richten het proces zo in dat jouw klanten dit ook zo ervaren. Daarbij nemen we ook gelijk de huisstijl van jouw organisatie mee. Je online klantenportaal en alle reminders die wij voor jou versturen voorzien we van jouw logo en kleuren. Hiermee verhogen we de herkenbaarheid bij jouw klanten.

Briefing van de creditmanagers

Zodra we klaar zijn met de inrichting van jouw administratie starten wij met de briefing van onze medewerkers. Door middel van een proces document zullen wij volledig op de hoogte zijn van jouw organisatie en hun werkwijze daar op aanpassen.

En dan gaan we voor je aan de slag

Zodra we helemaal klaar zijn gaan we voor jou aan de slag. Wij zorgen voor een constante bewaking van jouw debiteuren en openstaande facturen. Alle communicatie via chat, mail en post zullen wij verwerken in een overzichtelijke mailbox. 

Via het uitgebreide online portaal hou je alles in de gaten en kan je ingrijpen wanneer jij dat nodig vindt. 

Let’s Get Started

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?
We vertellen het je graag in een persoonlijk adviesgesprek.