Debiteurenbeheer voor Visma

Koppel je Visma administratie aan Creditpartners en optimaliseer gemakkelijk je debiteurenbeheer.

Visma en Creditpartners

Koppel je Visma administratie direct aan het online platform van Creditpartners en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om je Visma administratie te koppelen aan ons platform. 

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Creditpartners, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan Visma. De software van Creditpartners herkent automatisch welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen. 

Over Visma

Visma.net is de slimste erp-cloudoplossing van Visma voor bedrijven met de ambitie om hun administratieve processen naar een hoger niveau te tillen. Visma.net ERP past het beste in een omgeving waar bovengemiddeld complexe administratieve vraagstukken ingevuld moeten worden.

De voordelen

Breng flow in je creditmanagement en ga van start met Creditpartners. 

R

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen. 

R

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden. 

R

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Start vandaag nog met Creditpartners

We helpen je graag bij het koppelen van je administratie aan Creditpartners. Wij zijn er voor je helpen bij het optimaliseren van je de debiteurenbeheer. In een persoonlijk advies gesprek helpen we je graag verder.