Debiteurenbeheer voor Exact Online

Koppel je Exact Online administratie aan Creditpartners en optimaliseer gemakkelijk je debiteurenbeheer.

Exact online en Creditpartners

Koppel je Exact Online administratie direct aan het online platform van Creditpartners en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om je Exact Online administratie te koppelen aan ons platform. 

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Creditpartners, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan Exact Online. De software van Creditpartners herkent automatisch welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen. 

Over Exact Online

Exact maakt bedrijfssoftware voor MKB en accountants. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb. Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.
Meer over Exact Online

De voordelen

Breng flow in je creditmanagement en ga van start met Creditpartners. 

R

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen. 

R

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden. 

R

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Start vandaag nog met Creditpartners

We helpen je graag bij het koppelen van je administratie aan Creditpartners. Wij zijn er voor je helpen bij het optimaliseren van je de debiteurenbeheer. In een persoonlijk advies gesprek helpen we je graag verder.