Debiteurenbeheer voor Accountview

Koppel je Accountview administratie aan Creditpartners en optimaliseer gemakkelijk je debiteurenbeheer.

Accountview en Creditpartners

Koppel je Accountview administratie direct aan het online platform van Creditpartners en start vandaag nog met het optimaliseren van je debiteurenbeheer. Geen ingewikkelde procedures of instellingen. Wij helpen je om jeAccountview administratie te koppelen aan ons platform. 

Hoe werkt het?

Zodra je bent gestart met Creditpartners, dan koppelen we onze software rechtstreeks aan Accountview. De software van Creditpartners herkent automatisch welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijft er geen enkele factuur liggen. 

Over Accountview

Via de software van AccountView kunt u eenvoudig facturen en herinneringen versturen naar uw klanten. Accountview is een product dat wordt gedreven door innovatie en techniek en het doorzetten van onbetaalde facturen naar een geautomatiseerd incassoplatform is dan ook een logische aanvulling op AccountView. Een slimme koppeling tussen de twee platformen maakt het mogelijk om uw facturen geautomatiseerd op te volgen.

De voordelen

Breng flow in je creditmanagement en ga van start met Creditpartners. 

R

Sluit naadloos aan op je bestaande boekhoudsysteem, zonder ingewikkelde instellingen. 

R

Ontvang betalingen direct op je eigen bankrekening zonder tussenkomst van derden. 

R

Verbeter je cashflow binnen twee maanden door een geoptimaliseerd debiteuren traject.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!