Veelgestelde vragen

Over Creditpartners

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Creditpartners?

  Samen met jou halen we graag het maximale uit je debiteurenbeheer. Daarom bieden wij niet alleen onze slimme online software, maar ondersteunen wij jou ook persoonlijk om jouw debiteurenbeheer optimaal in te richten, je flow te verbeteren en zo je bedrijf te laten floreren.

  Wij nemen het werk van je over, zodat jij je kunt focussen op je onderneming. Hoe lekker is dat? Ook richting je klanten doen we het graag anders. We maken het communiceren en betalen voor je klanten bewust zo gemakkelijk mogelijk. We nemen barrières weg en sturen persoonlijk bij. Zo bereiken we mooie resultaten.

  Wij willen het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland zijn. Dat is hard werken, maar ook heel mooi. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties in Nederland efficiënter, effectiever én persoonlijker te maken. Wij vinden namelijk dat ieder bedrijf, klein of groot, recht heeft op goed debiteurenbeheer en een gezonde geldstroom. We denken dat debiteurenbeheer beter en prettiger kan. Dat doen we door het debiteurenproces waar mogelijk te automatiseren, en waar het nodig is juist veel persoonlijker te maken. Met onze unieke aanpak bewijzen we iedere dag dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

   

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Ik wil meer weten over het uitbesteden van mijn debiteurenbeheer, wie kan ik bellen?

  Overweeg jij om je debiteurenbeheer uit te besteden? Dat is helemaal geen gek idee. Elke organisatie krijgt vroeg of laat te maken met debiteurenbeheer, maar deze taak is niet iedereen op het lijf geschreven. Creditpartners automatiseert jouw debiteurenbeheer met slimme cloud software en tegelijkertijd nemen onze creditmanagers het werk van je over. We leveren dus niet alleen de beste software, maar bieden je een volledige, persoonlijke creditmanagement oplossing. Het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer kan jou dus direct veel tijd en geld besparen. Tijd die jij weer kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

  Een van onze support collega’s legt je graag alles uit over het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken. Je kunt ons bereiken op 088 – 244 1100 of vul hier je contactgegevens in en een van onze support collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waar is Creditpartners gevestigd?

  Creditpartners B.V. is gevestigd in Apeldoorn. Onderstaand vind je de adresgegevens:

  Contact- en adresgegevens

  Canadalaan 4
  7316 BX Apeldoorn

  Tel: 088-2441100

  Email: advies@creditpartners.nl

  KvK: 67573061
  BTW: NL006993093B01

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Voor wie is de software van Creditpartners geschikt?

  Tot onze klantenkring mogen wij zowel MKB-ers als bedrijven in het Corporate segment rekenen. Of je nu een klein of een groot bedrijf bent, iedere organisatie heeft op een dag te maken met onbetaalde facturen. Steeds meer bedrijven besteden het debiteurenbeheer daarom uit. De werkzaamheden rondom het debiteurenbeheer nemen voor een bedrijf veel tijd in beslag. En deze tijd besteden veel bedrijven liever aan andere werkzaamheden. Vooral bedrijven met een groeiend aantal debiteuren kiezen er steeds vaker voor om dit deel van het bedrijfsproces uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau.

Let’s Get Started

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen?
We vertellen het je graag in een persoonlijk adviesgesprek.