Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer uitbesteden aan Creditpartners

Debiteurenbeheer is cruciaal voor iedere onderneming. Het is van directe invloed op hoe snel facturen betaald worden, hoe jouw cashflow eruit ziet en hoe financieel gezond jouw bedrijf is. Je kunt het debiteuren beheer zelf doen, maar debiteurenbeheer uitbesteden heeft veel voordelen. Niet alleen voor ZZP’ers ook voor MKB met een eigen administratie afdeling kan het uitbesteden van het debiteurenbeheer kansen bieden. Want voor iedere ondernemer moet een 30% snellere betaling van facturen, het automatiseren van debiteurenbeheer en daarmee het besparen van tijd als een slimme oplossing klinken. Maak kennis met de software van Creditpartners.

Wil je meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We staan je graag persoonlijk te woord en zullen jou met plezier laten zien dat onze totaaloplossing naadloos aansluit op jouw debiteurenportefeuille 😉 

Bel mij voor een gesprek »

Samenwerken met een specialist in debiteurenbeheer

Iedere ondernemer krijgt na verloop van tijd wel een beetje verstand van administratieve taken. En alle medewerkers op jouw administratie afdeling zijn kundig op het gebied van de meest uiteenlopende processen. Debiteuren beheer is echter te vaak iets wat er maar bij gedaan wordt, terwijl het eigenlijk een specialisme is. Je hoeft hier echter geen specialist voor in dienst te nemen. Creditpartners heeft de verzamelde kennis, opgedaan door de samenwerking met 500+ klanten, uitgewerkt in dé software voor online debiteurenbeheer. Dagelijks wordt er aan de software gewerkt en worden nieuwe verbeteringen doorgevoerd. Het doel van Creditpartners? Het meest innovatieve debiteurenbeheer platform van Nederland beschikbaar maken voor ieder bedrijf.

Binnen één dag aan de slag met online debiteurenbeheer

De ideale vorm van debiteurenbeheer uitbesteden is een samenwerking tussen jou als ondernemer of jouw administratie afdeling en een specialist in debiteurenbeheer. Een medewerker debiteurenbeheer aannemen, is echter vaak geen optie door het hoge salaris en bovendien helemaal niet nodig. Het grootste deel van de taken kan middels online debiteurenbeheer geautomatiseerd worden. Voor de taken die overblijven; persoonlijk contact en optimaliseren van jouw eigen debiteurenbeheer heb je dan meer tijd over. Deze oplossing is met de debiteurenbeheer software van Creditpartners, met een maandelijks tarief van 75 – 250 euro (afhankelijk van de omvang van je bedrijf), voor iedereen binnen handbereik. Je kunt vrijblijvend een demo inplannen en, als het bevalt, binnen één dag starten.

Debiteurenbeheer software

Door het grote aantal klanten die met ons werkt, kunnen wij op basis van echte cases en data, met onze software het debiteurenbeheer proces optimaliseren. Als nieuwe gebruiker van onze software, stap je in op de verzamelde kennis van duizenden cases. De debiteuren beheer software die jij krijgt, is geen ‘one size fits all’ oplossing. Wij richten alles in naar jouw bedrijfsprocessen. Uiteraard is alles in jouw huisstijl en worden de instellingen door een specialist voor jou ingesteld. Wij ontwikkelen deze software zelf, dus wie kan dit beter voor jou inrichten dan een specialist debiteurenbeheer van Creditpartners? Om een beeld te krijgen van onze software, kan de specialist dit in een kennismaking van 30 minuten aan je laten zien. Of lees verder voor meer informatie.

Kan mijn klant wel betalen?

De belangrijkste reden waarom klanten kiezen voor debiteurenbeheer uitbesteden, is omdat facturen niet betaald worden. Vaak wordt op zo’n moment een incassobureau ingeschakeld om alsnog achter de factuur aan te gaan. Hoewel dit soms nodig is, kan dit traject ingaan in veel gevallen worden voorkomen. Creditpartners zou niet de specialist in debiteurenbeheer zijn als wij daar niet iets op gevonden hadden. In jouw persoonlijke dashboard zie je namelijk de kredietwaardigheid van jouw debiteuren en de veranderingen hierin. Bekijk de kredietscore van jouw debiteur en de kredietlimiet om te voorkomen dat jij een levering doet die misschien helemaal niet betaald kan worden. Door hier proactief in te sturen verklein je de kans op incasso met alle negatieve gevolgen van dien, en vergroot je de kans op je betaling snel ontvangen. Moet het onverhoopt toch tot een incasso komen? Creditpartners is gekoppeld met een incassobureau en biedt daarnaast nog veel meer koppelingen.

Van online debiteurenbeheer heeft ook jouw debiteur profijt

De innovatieve debiteurenbeheer software van Creditpartners biedt jouw bedrijf veel voordelen. Echter, bij een goed debiteurenbeheer, hoort ook gemak voor jouw klanten. Door jouw debiteurenbeheer uit te besteden aan de software van Creditpartners heb je ook direct een klantenportaal voor jouw klanten. Hierin kunnen zij al hun facturen inzien, informatie inzien of opvragen en online de betalingen voldoen. Jouw bedrijf kan hiermee veel meer gemak bieden aan jouw klanten, terwijl het je door de samenwerking met Creditpartners niets extra’s kost. Gemak en een prettige ervaring bieden, hoort ook bij het beheren van debiteuren. Dit is één van de redenen dat gemiddeld facturen 30% sneller betaald worden bij gebruik van onze software. Ook het klantenportaal is volledig in jouw huisstijl. Je biedt klanten dus echt jouw ‘eigen’ omgeving.

Persoonlijk en proactief

Debiteurenbeheer van Creditpartners is meer dan software alleen. Wij delen graag onze kennis met je. Onze specialisten in credit management, debiteurenbeheer en IT kijken naar jouw bedrijfsprocessen en zullen je hierin adviseren. Het is altijd goed om eens een paar nieuwe ogen naar jouw bedrijf te laten kijken. Waar laat jij kansen liggen, waar zijn de risico’s groter dan nodig of zelfs te groot? Heb jij dit zelf helder, of kan het verstandig zijn om een specialist eens mee te laten kijken? In de demo die wij geven is er ruimschoots de tijd voor vragen. Wil je liever eerst vrijblijvend contact met ons opnemen? Dat kan, hoewel wij specialist zijn in online debiteurenbeheer, zijn wij ook gewoon telefonisch bereikbaar.

Privacy en beveiliging

Uiteraard staat privacy bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je onze software gebruikt, kun je er van uitgaan dat wij proactief zijn in het beveiligen van jouw gegevens. Je hebt hier zelf geen omkijken naar. Bovendien zullen wij, zonder schriftelijke toestemming van jou, je gegevens nooit doorgeven aan derden. Ook over de informatie die jij verstrekt tijdens een adviesgesprek, hebben wij volledige geheimhouding. Kortom, met een samenwerking met Creditpartners krijg je een echte partner in debiteurenbeheer. De combinatie tussen onze innovatieve software en persoonlijke, op kennis en onderzoek-gebaseerde aanpak, zal voelen alsof je een medewerker debiteurenbeheer erbij hebt. De kosten voor debiteuren beheer zijn echter een fractie van het debiteurenbeheer salaris. Maak kennis met jouw nieuwe ‘collega’ en boek vrijblijvend onze demo in. We hebben slechts 30 minuten nodig om je op een heldere manier te laten zien welke meerwaarde wij bieden voor onze 500+ klanten.

Vertrouwd door ruim 500 bedrijven. We creëren impact met onze ijzersterke debiteurenbeheer software.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.